Juuretis köögiviljade (ka kapsa) hapendamiseks 2×0,5g
Nordwise® juuretiste tootesari on mõeldud inimestele, kes hindavad eestimaist toitu ja toidu ise valmistamist. Kogu tootesari on Eestis leiutatud ning toodetud.
Nordwise® juuretised sisaldavad piimhappebaktereid, mis on BioCC OÜ teadlaste avastatud, uuritud ning patenteeritud. Ainulaadne piimhappebakter juuretisekultuuris kindlustab kontrollitud ja stabiilse hapnemisprotsessi.
Seega vali eestimaine toodang ja valmista ise!
Nordwise® ainulaadne piimhappebakter Lactobacillus plantarum TAK59 annab hapnemiseks vajalikud bakterid, mis aitavad köögiviljadel õigesti hapneda. Nordwise® juuretis köögiviljade hapendamiseks elusate piimhappebakteritega kindlustab stabiilse ja õige hapnemisprotsessi, langetades toote happesust alates esimesest ööpäevast kuni hapnemisprotsessi lõpuni.
🥕1 pakike = 2 kg hapendatud köögivilju 🧅
2 kg köögiviljade hapendamine:
1. Puhastage ja tükeldage köögiviljad, vastvalt vajadusele aurutage mõni minut (nt lillkapsas, paprika).
2. Laduge köögiviljad puhtasse purki.
3. Lisage maitseained, näiteks köömned, piparrohi, must ja punane pipar, koriander, tilliseemned, sinepiseemned, küüslauk, looberilehed, kuivatatud petersell, peenestatud vaarika- või mustasõstralehed.
4. Lahustage 1 pakike juuretist 50 ml vees (max 40 °C), valage köögiviljadele.
5. Valmistage soolvesi. Kuumutage vesi keemiseni, lahustage vees sool (1 spl soola 1 l vee kohta) ning jahutage vähemalt 40 °C-ni. Valage soolvesi köögiviljadele.
6. Olenevalt soovitud happesusest laske segul hapneda 2-3 päeva toatemperatuuril (~22 °C). Hapnenud köögivilju võib süüa koheselt või säilitada külmkapi temperatuuril.
Koostisosad: piimhappebakter Lactobacillus plantarum TAK59
Patenteeritud piimhappebakter Lactobacillus plantarum TAK59 annab hapnemiseks vajalikud bakterid, mis aitavad tootel õigesti hapneda ning kindlustavad stabiilse hapnemisprotsessi ja kvaliteetse toote.
Säilitamine: +2…+6 °C juures (lühiajaliselt kuni 72h võib toode olla toatemperatuuril).
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.