Juuretis jogurti valmistamiseks 2×0,5g
Nordwise® juuretiste tootesari on mõeldud inimestele, kes hindavad eestimaist toitu ja toidu ise valmistamist. Kogu tootesari on Eestis leiutatud ning toodetud.
Nordwise® juuretised sisaldavad piimhappebaktereid, mis on BioCC OÜ teadlaste avastatud, uuritud ning patenteeritud. Ainulaadne piimhappebakter juuretisekultuuris kindlustab kontrollitud ja stabiilse hapnemisprotsessi.
Seega vali eestimaine toodang ja valmista ise!
Ühes jogurti juuretise pakikeses (0,5 g) on 100 miljonit organismile omast kasulikku elus piimhappebakterit Lactobacillus plantarum MCC1, mille tarbimine suurendab kasulike piimhappebakterite hulka soolestiku mikrobiootas.
Juuretisekultuurid Streptococcus thermophilus ja Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus annavad hapnemiseks vajalikud bakteritüved, mis aitavad piimal õigesti hapneda. Nordwise® juuretis jogurti valmistamiseks elusate piimhappebakteritega kindlustab stabiilse ja õige hapnemisprotsessi ning annab lisandväärtuse suurendades heade piimhappebakterite hulka mikrobiootas.
🥛 1 pakk= 2 pakikest (2 x 0,5 g) 🥛
Juuretist võib lisada smuutile, piimale või meelepärasele fermenteerimata joogile (temperatuur ei tohiks ületada 40 °C). Selle tarbimisel rikastad soolestiku mikrobiootat kasulike elus piimhappebakteritega, mida on ühes pakikeses 100 miljonit.
1 pakike = 1 l probiootilist jogurtit
1 l probiootilise jogurti valmistamine:
1. Kuumutage 1 liiter piima 90-95°C juures 5-10 min.
2. Jahutage piim 40-45°C-ni ning lisage 1 pakike (0,5 g) juuretist.
3. Segage hoolikalt piim juuretisega ning valage anumasse.
4. Hapendage piima 40-45 °C juures 6-8 h. Hapnemise ajal mitte piima segada!
5. Hinnake kalgendit, mis on moodustunud 6 h jooksul. Kui kalgend on ühtlane ja tugev, segage see läbi ja asetage külmkappi jahtuma (jogurti võib ka ilma läbi segamata jahutada). Säilitage jogurtit 6-9 h külmkapis, et saavutada jogurtile omane tekstuur ja paksem konsistents.
6. Lisage probiootilisele jogurtile meelepäraseid lisandeid.
Koostisosad: piimhappebakter Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Lactobacillus plantarum MCC1
Säilitamine: +2…+6 °C juures (lühiajaliselt kuni 72h võib toode olla toatemperatuuril).
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.