Juuretis kurkide hapendamiseks koos maitseainetega 20,4 g
Nordwise® juuretiste tootesari on mõeldud inimestele, kes hindavad eestimaist toitu ja toidu ise valmistamist. Kogu tootesari on Eestis leiutatud ning toodetud.
Nordwise® juuretised sisaldavad piimhappebaktereid, mis on BioCC OÜ teadlaste avastatud, uuritud ning patenteeritud. Ainulaadne piimhappebakter juuretisekultuuris kindlustab kontrollitud ja stabiilse hapnemisprotsessi.
Seega vali eestimaine toodang ja valmista ise!
Nordwise® ainulaadne juuretisekultuur annab hapnemiseks vajalikud bakteritüved, mis aitavad kurkidel õigesti hapneda. Nordwise® juuretis kurkide hapendamiseks koos maitseaineseguga kindlustab stabiilse ja õige hapnemisprotsessi, langetades toote happesust alates esimesest ööpäevast kuni hapnemisprotsessi lõpuni.
🥒 1 pakk = 2 kg hapukurke 🥒
2 kg hapukurkide valmistamine:
1. Peske kurgid.
2. Asetage kurgid korraks kuuma vette.
3. Valmistage soolvesi: kuumutage 1 L vett keemiseni, lisage 2 spl soola ja 1 spl suhkrut. Jahutage vedelik 40 °C-ni.
4. Laduge kurgid purki vaheldumisi paki sisuga.
5. Valage jahutatud soolvesi kurkidele, nii et kurgid oleks täielikult kaetud. Sulgege purk koheselt. Paigutage purgid hapnemiseks sobivasse ruumi, kus temperatuur on ~ 22°C.
Vastavalt sellele, kas soovite vähem hapnenud või rohkem hapnenud kurki, kestab hapnemine 1-2 ööpäeva. Hapnenud kurke võib süüa koheselt või säilitada külmkapi temperatuuril.
Koostisosad: kuivatatud till, koriander, must pipar, mädarõika juur, loorberilehed, vürtspipar, kuivatatud küüslauk, kuivatatud porgand, piimhappebakter Lactobacillus plantarum TAK59.
Patenteeritud juuretisekultuur Lactobacillus plantarum TAK59 annab hapnemiseks vajalikud bakterid, mis aitavad tootel õigesti hapneda ning kindlustavad stabiilse hapnemisprotsessi.
Säilitamine: +2…+6 °C juures (lühiajaliselt kuni 72h võib toode olla toatemperatuuril).
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.