Juuretis taimse hapendatud joogi valmistamiseks 2×0,5 g
Nordwise® juuretiste tootesari on mõeldud inimestele, kes hindavad eestimaist toitu ja toidu ise valmistamist. Kogu tootesari on Eestis leiutatud ning toodetud.
Nordwise® juuretised sisaldavad piimhappebaktereid, mis on BioCC OÜ teadlaste avastatud, uuritud ning patenteeritud. Ainulaadne piimhappebakter juuretisekultuuris kindlustab kontrollitud ja stabiilse hapnemisprotsessi.
Seega vali eestimaine toodang ja valmista ise!
Ühes taimse hapendatud joogi juuretise pakikeses (0,5 g) on 100 miljonit organismile omast kasulikku elus piimhappebakterit Lactobacillus plantarum MCC1, mille tarbimine suurendab kasulike piimhappebakterite hulka soolestiku mikrobiootas.
Juuretisekultuurid Streptococcus thermophilus ja Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus annavad hapnemiseks vajalikud bakteritüved, mis aitavad taimsel joogil õigesti hapneda. Nordwise® juuretis taimse hapendatud joogi valmistamiseks elusate piimhappebakteritega kindlustab stabiilse ja õige hapnemisprotsessi ning annab lisandväärtuse suurendades heade piimhappebakterite hulka mikrobiootas.
Toode on sobilik veganitele!
Valmista ise!
🌿🥛 1 pakk= 2 pakikest (2 x 0,5 g) 🥛
Juuretist võib lisada smuutile, piimale või meelepärasele fermenteerimata joogile (temperatuur ei tohiks ületada 40 °C). Selle tarbimisel rikastad soolestiku mikrobiootat kasulike elus piimhappebakteritega, mida on ühes pakikeses 100 miljonit.
1 pakike = 1 l taimset hapendatud jooki
1 l taimse hapendatud joogi valmistamine:
- Kuumutage 1 liiter taimset jooki* 90-95 °C juures 5-10 minutit.
- Jahutage taimne jook 40-45 °C-ni ning lisage 1 pakike (0,5 g) juuretist.
- Segage hoolikalt jook juuretisega ning valage anumasse.
- Hapendage jooki 40-45 °C juures 6-8 h. Hapnemise ajal jooki mitte segada!
- Pärast 6-8 h hapnemist segage jook läbi ja asetage külmkappi jahtuma.
- Lisage hapendatud joogile meelepäraseid lisandeid.
*paksema konsistentsiga joogi valmistamiseks kasutage sojajooki.
Koostisosad: piimhappebakter Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Lactobacillus plantarum MCC1
Toode on sobilik veganitele.
Säilitamine: +2…+6 °C juures (lühiajaliselt kuni 72h võib toode olla toatemperatuuril).
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.